We have a lift-off. HIFDIF-TIFO över Råsunda.

En blåblågrönvit hyllningsgest från oss i kampanjledningen till alla Er som gjort HIFDIF-kampanjen möjlig. Ensamma är vi för evigt dömda att fortsätta spela varsin biroll i regionen. Men tillammans är vi Stockholms publiklag nummer 1!

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 22:14 22 april 2009 - Kommentarer (1.845)

Oxtokig samba över hela stan!

flygplanetbflygplanetcflygplaneteflygplanetdflygplaneta

Bilder från HIFDIF-festen i Sålna!

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 23:21 20 april 2009 - Kommentarer (618)

HIFDIF i exklusivt samarbete med Aftonbladet.

I åratal har ajk delat ut miljontals gratisbiljetter till hemmamatcherna i Sålna. Allt som en del av den svartgula komplotten för att boosta sorkarnas publiksiffror. Nu slår vi i HIFDIF-familjen tillbaka. Tillsammans. I ett exklusivt samarbete med tidningen Aftonbladet slumpar vi nu bort 2 000 biljetter till dagens vänskapsmatch mellan de enda ÄKTA Stockholmslagen. Se det som kampanjledningens sätt att tacka alla grönvitblåblåa som bidragit till den skönaste kampanjen i svensk sporthistoria.

Sportbladet har 2 000 derbybiljetter – du bestämmer priset

Betala vad du tycker det är värt! Sportbladet har kommit över 2 000 biljetter till derbyfesten mellan Hammarby och Djurgården. Nu vill vi bli av med dem.

Läs hela artikeln här:

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 9:09 - Kommentarer (77)

Äntligen vänskapsmatch! Klicka på bilden för att ladda ner affischen.

bild-8

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 16:45 18 april 2009 - Kommentarer (887)

På allmän begäran. Exklusiv intervju med Järnkaninen!

kaninen3

Namn: Järnkaninen

Hemort: Wherever I leave my hat/kastrull… du fattar

Ålder: Ingen kommentar

Du har hållit väldigt låg profil på senare år, hur kommer det sig?

Tja, jag kände mig osedd och oönskad. Så jag tog en walkabout. Om du visste lite mer om maskotar och hur vi funkar så skulle du kanske förstå.

Ok. Var har du hållit hus?

Åkersberga, Goa, Karlberg…you name it.

Vad gjorde du vid Karlberg?

Du, det bor massa kaniner där. Tyvärr jävligt trångsynta lirare. De var på mig hela tiden “vad har du på huvudet?”. “varför gör du dubbeltumme?”, “har du pyjamas på dig, eller?” och så vidare. Jag fattar inte grejen, jag föddes såhär, vad vill ni att jag ska göra?

Har du någon kontakt med andra lags maskotar?

Till och från. Känner Bajenhunden rätt bra även om jag blev lite besviken på hans no show under inspelningen av Tillsammans-videon. Han var på Hockey i Leksand kvällen innan och “försov sig”, så att säga. Gnagis går inte att umgås med, killen har total hybris. Storhetsvansinnet personifierad. Han är sjukt, s-j-u-k-t mallig. Riddarna ska vi inte snacka om…de är inte ens maskotar, as far as I’m concerned. En maskot ska man vilja krama.

Vad tycker du om “Tillsammans kan vi” och hela HIFDIF-satsningen?

Grymt bra initiativ från två ruggigt kompetenta marknadsavdelningar. Två tummar upp till af Geijerstam och Rickmer. Vi vann, behöver jag säga mer?

Tack för att du tog dig tid.

Tack själv, take care! Hoppa Tauer! Leyton Orient!

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 23:10 14 april 2009 - Kommentarer (1.689)

TRIUMFENS PÅSKHELG!

Trots att det gått lite motigt med det sportsliga så kan ingen ta ifrån oss att vi skrivit blåblågrönvit historia i påskhelgen. Publikkampen mot råttorna blev jämn men vi drog det längsta strået! Tillsammans har vi bevisat att David fortfarande kan slå Goliat, om en blårandig David bara förenar sig med en grönvit David och går in i kampen gemensamt. Hand i hand. Vi behöver inte längre spela varsin repliklös biroll i filmen som kallas Stockholmsfotbollen. Förenade är vi HIFDIF - en spelare att räkna med på de stora arenorna (för de kommer att bli större!)

5/4 AIK-HBK: 21 875 åskådare

6/4 DIF-ÖSK: 11 641 åskådare
12/4 HIF-Gefle: 12 251 åskådare
HIFDIF totalt 23 892 åskådare ihop!

ETT STORT TACK TILL ALLA BLÅRÄNDER OCH BAJARE SOM HJÄLPT OSS FÖRVERKLIGA DRÖMMEN. UTAN ER HADE DET ALDRIG VARIT MÖJLIGT.

VI E GRÖNVITBLÅBLÅA, VI GÖR GNAGET TILL TVÅA!

tillsammans2tillsammans3

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 10:35 13 april 2009 - Kommentarer (384)

0-6. Uppmuntran.

Som plåster på såren efter dagens olycksaliga västkustutflykt så bjuder kampanjledningen alla blåränder på lite äkta humor, signerad HIFDIF. Som ett led i vår livsuppgift att bekämpa skadedjuren från Sålna så har vi skapat en blogg med den äktaste och mest mentala humorn som tänkas kan. Fortsätt att skicka in bilder på korta jeans, rullade mössor, riddare och uppblåsbara får(?) till info@hifdif.se

Så jävla fetäkta HIFDIF:

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 22:00 11 april 2009 - Kommentarer (1.629)

Dagens HIFDIF-profil: Wille Crafoord

dagenshifdif

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 21:33 09 april 2009 - Kommentarer (549)

Dags för dynamik!

DIF gjorde det bra i måndags. Över 10 000 är verkligen en fin premiärsiffra. Nu är det upp till andra halvan av HIFDIF, dynamiska Bajen, att fullborda vår gemensamma triumf. Och det ser grymt bra ut. Bara alla gör sitt och dyker upp på söndag, OAVSETT VÄDER OCH VIND, så kommer vi (med hjälp av dynamik, äkthet och mentalitet) segra!

Håll dig uppdaterad på biljettläget här http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=33689dynamisk3dynamisk2dynamisk1

Inlägg skrivet av: Tillsammanskanvi. kl 21:21 - Kommentarer (53)

Det kom ett mejl…

aeg1aeg2aeg3